Kesä 2017

Kipa kirjoittelee viimeistä Blogiaan tältä erää.. Uskomattoman nopeesti meni aika, vastahan tulin kesätöihin intoa puhkuen. Onneksi sain olla kauemmin kuin aikaisempina vuosina, peräti 4 mahtavaa kuukautta. Siinä ajassa ehti taas kokea ja oppia kaikkee uutta.

Kesähän oli keliensä puolesta kehno, mutta Jameksen toimintaa se ei hidastanut. Leirien jälkeen olin ypöyksin toimistolla, ja silloin oli aikas hiljasta. Mutta enää ei voi tekemisen puutteesta puhua, Timon palattua lomalta ja Heidin aloitettua Iidan sijaisena, ollaan saatu täystohina päälle! Tulossa on kaikenlaista jännää, jossa myös minä aion roikkua mukana vaikken enää töissä olekkaan. Niistä esimerkkinä lokakuun lopussa tuleva Superpark retki Jyväskylään, ja Marraskuussa häämöttävä lasten linnanjuhlat.

Saapa nähdä mitä keksin seuraavaksi työrintamalla, mutta ainakin aion mennä ihastelemaan Iidan pientä poikavauvaa. 🙂

Kipa kiittää ja kuittaa.

Nähdään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s