TET-viikon juttuja

Moi, olen Tessa ja olen ollut nyt viikon TETissä Jameksella. Kävimme Jyväskylässä hakemassa toimistotavaroita. Olen suunnitellut Jameksen näyteikkunaa. Olimme myös Vitikkalankoululla suunnittelemassa ihan vaan kaveri-kampanjaa. Olemme lajitelleet kirpputori tavaraa. Köpiksen kerhossa teimme heijastimia. Kävimme Heidin kanssa ostamassa sinne tarvikkeita ja pohdittiin minkälaisia heijastimia voisi tehdä.

Täällä on ollut todella kivaa, koska nuorisoala kiinnostaa minua. Olen oppinut asioita tekemään paremmin, kuten uskallan puhua myös ihmisille joita en tunne vaikka ennen jännitin sitä todella paljon. Mieleen jäi parhaiten tuo Jameksen näyteikkuna, koska sen tekeminen oli kivaa.

Kävin kerhoissa ja sitä kautta alunperin jameksen toimintaan tutustuin. Olen ollut täällä aikaisemminkin tetissä viime vuonna, silloinki oli todella kivaa ja silloin jo toivoin että haluan vielä uudestaankin tänne tettiin. Hyvää syksyä kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s