kiusaamis kokemuksia

Hei olen Tommi 15 vuotias poika käyn viimeistä luokkaa ylä-asteella. Tulin kertomaan teille omista kiusaamis kokemuksistani. Minua alettiin kiusaamaan ala-asteella Kaipolan koulussa. Minua alettiin kiusaamaan kolmannella luokalla toden teolla , koska yksi koulu joutui tulemaan evakkoon minun kouluun. Se alkoi siitä kun jotkut älypäät alkoivat kiusaamaan fyysisesti ja henkisesti. Kerroin opettajalle , että minua kiusataan se ei kyllä auttanut minua yhtään kestämään kiusaamista. Vaikka tämä minun opettajani ei sietänyt kiusaamista tässä koulussa , mutta hän ei saanut sitä loppumaan. Onneksi kaverini ja osa luokkalaisistani tuki ja puolusti minua. Nyt hypätään kun minä olen kuudennella luokalla se sama rumba jatkui leirikoulussa. Onneksi pääsin sellaiselle luokalle ylä-asteelle minne vanhat kiusaajat ei tullut. Sitten seiska luokalla yksi toinen tyyppi aloitti kiusaamisen sen  takia , että häntä aloitettaisiin kiusaamaan. Se kyllä loppui kun siirryin kahdeksannelle luokalle onneksi. minulla ei ole muuta kerrottavaa toivon ,että kukaan ei aloita kisaamaan toisia. Ps olen ollut james koskisella tetissä olen ollut mukana pitämässä kerhoja. täällä on ollut ihan mukavaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s