Uskallatko mennä juhliin?

Viime viikkoina olemme saaneet olla mukana järjestämässä ja juhlimassa Halloweenia Länkipohjalaisten kanssa ja Jämsän seudun lasten ja nuorten kanssa 100-vuotiasta Suomea sekä Lapsen oikeuksien päivää. Vitikkalan koulun kanssa puutuimme kiusaamiseen aloittamalla Ihan vaan kaveri -kampanjan, joka jatkuu koululla.

Näiden tapahtumien järjestelyt on ollut hieno tehdä yhdessä lasten ja nuorten kanssa. Hekin ovat iloinneet nähdessään ideoittensa ja kättensä jäljen.

Juhlien lomassa on seikkailtu luonnossa Länkipohjan Liekokorvessa ja Jämsänkoskella. Lisäksi on liikuttu ja leikitty Kaipolassa ja kuvattu yhdessä videota, mitä kaikkea voi harrastaa. Kommelluksilta ei olla vältytty, mutta hei, joidenkin mielestä kylmät nakit on parasta retkievästä!

Eilen tytöillä oli oma hemmotteluilta Jameksella (Keskuskatu 1, Jämsä). Kaikkien kädet saivat hellän kuorinnan ja kynnet uudet värit. Kaikille ei ehditty tehdä toivottuja lettejä, mutta järjestetään tämä uudestaan, niin sitten aloitetaan leteistä. Oli ihanaa, kun hemmotteluiltaan tuli rohkeasti joukko uusia kasvoja. Tutkien ensin ikkunasta, onko oikea paikka, rohkeasti he avasivat oven ja saivat glögin lämpimän vastaanoton.

On luonnollista, että jännittää tulla ensimmäistä kertaa uuteen paikkaan. Millaista siellä on? Keitä siellä on? Mihin voin istua? Ei hätää, me autamme. Meille voi myös ilmoittaa, että olisi tulossa, mutta jännittää. Voidaan yhdessä keksiä, mikä oloa helpottaa. Hemmotteluillan rohkeille seuraava kerta on helpompi, eikä heitä kuulemma kaduttanut tulonsa yhtään. Joten tervetuloa muutkin! =)

Kerhot jatkuvat joulukuun puoliväliin. Ks. kerhot, ryhmät, leirit. Ilmoittelemme ideoistamme tuolla, Facebookin sivumme seinällä ja tapahtumissa sekä Instagramissa @jameskoskisenvp.

Rauhallista marraskuun loppua – muistakaahan halata itseänne ja lähellä olijaa.
-Heidi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s