Joulu on taas, Joulu on taas….ohi.

Kuva BloggeniinNäin aloitetaan taas uusivuosi työn pyörteissä. Nyt on hyvin levätty, syöty ja ladattu akkuja.

Uudet ideat ja ajatukset pyörivät taas päässä ja Jameksella tämä ensimmäinen työviikko varattukin suunnitteluun ja uusien juttujen ideointiin.

Ensi viikolla sitten aloitetaan taas Kuoreveden musakerho ( Maanantaisin ), Kaipolan koulun kerho ( Keskiviikkoisin ), sekä Jämsänkoskella Köpiskerho ( Torstaisin ) joten päästään taas itse asiaan, eli touhuamaan lasten parissa.

Kaikkea kivaa on taas suunnitteilla ja tulossa. Mm. retki Aalto Alvariin, lasketteluiltoja Himokseen ja paljon muuta kivaa.

Päivähän on jo pidentynyt, ja aletaan kovasti jo suunnittelemaan myös kevättä ja kesääkin ( mm. Kesäkuussa 2 x leiri )  Varakummikoulutuksia, sekä omaa kouluttautumista kuuluu myös kevääseen.

Muistathan että meille saa siis koko ajan tulla esittämään uusia ideoita, ajatuksia, projekteja, esityksiä, ajatuksia, yksin tai porukalla, vaikka luokkakavereiden kanssa tai tulla muuten vaan pulisemaan meidän kanssa toimistolle aina kun näet että paikalla ollaan. Meillä on suunnitteilla  myös yhtenä iltapäivänä / iltana peli – ilta, jossa voit pelata täällä toimistolla ( Keskuskatu 1) Wii:tä tai lautapelejä, tai askarrella tai vaan hengata meidän ja kavereiden kanssa.

Joten paljon mukavia hetkiä taas luvassa. Seuraile Jameksen sivuja, Facebookia ja Instagramia, ollaan niissä aktiivisesti.

Kivaa 2018 alkuvuotta just sinulle 🙂

Timo

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s