Ulkoilun riemua

Niin on, arkiset toiminnot pyörähtäneet liikkeelle Jameksellakin, ja kerhotkin täydessä käynnissä. Jameksen uusi työntekijä Anne on tarttunut tehtäviin kiinni, ja kohti kevättä ja kesää mennään 🙂 HIMOS 6.pv

Näin alkuvuodestakin on jo ehditty tekemään monenlaista. Palavereja tulevasta on ollut paljon, ja kerhojenkin kanssa on jo keretty touhuta askarteluista elokuvailtapäivään, ja  pulkkamäestä ruoanlaittoon asti.

Yhteistyökuviot jatkuvat hienosti muiden nuorisotoimijoiden, sekä paikallisten yritysten kanssa.

Tästä hyvä esimerkki oli 6.2 järjestetty HIMOS laskettelu ilta. 4 H:n ja Himoksen kanssa yhteistyössä toteutetun illan suosio oli jälleen taattu.

Kerkesimme juuri alkaa mainostaa tapahtumaa, ja huomasimme että ilta onkin täynnä. Suosio oli kova. Mutta järjestämme vielä toisen lasketteluillan keväämmällä, joten mukaan mahtuu varmasti sellaisetkin jotka nyt jäivät rannalle.

Kesän leirejäkin on jo kartoitettu, ja ne tullaan pitämään ” vanhaan malliin ” Saariniemen majalla Jämsänkoskella, ja ajankohdat selviävät hieman myöhemmin. Ja eiköhän jotain Actioniakin kesään saada :))

Lähempänä, eli ensi viikolla Jameksella on Varakummikoulutus, kahtena eri päivänä eli Torstaina ja Lauantaina. Ilmoittautuneita on jo erittäin mukavasti, joten tämäkin toiminta lähtee käyntiin Maaliskuun alkupuolella.

Kiitollisena yhteistyökumppaneille ( mm. HIMOS ) jatkamme kohti kevättä kiireisinä, mutta iloisin mielin !Kipat

Seuraa ilmoittelua ( Facebook, Blogi, Instagram ) niin tiedät missä James viilettää menemään, ja tuu toimintaan mukaan ! Jos sulla on vaikka joku koulutapahtuma / projekti mielessä, tule juttusille. Katsotaan jos toteutamme sen yhdessä.

Nyt onkin lähdettävä kerholaisten kanssa leipomaan Viiiiuuuhh !!

Mukavaa kevättä just Sulle 🙂HIMOS 6.2HIMOS Helmikuu

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s