Kevään kujeita

Enpä muista milloin olisin ollut edes kahta päivää kuumeessa, mutta nyt tuli sellainen influenssa että sänkyyn kaatoi, ja nyt viidettä päivää kuumeessa 😦

Tänään on kuitenkin paras päivä tähän astisista sairaspäivistä, joten tunnelin päässä on valoa 🙂 Siltä näyttää että tässähän pääsee pian jo takaisin töihin. Meitä kun on Jameksella vain 2 työntekijää, täytyy yrittää ettei toista tartuttaisi, mutta onneksi tämä etätyö onnistuu tänä päivänä. Toivottavasti sinä oot pysynyt terveenä.

img_20160916_123125

Niin meni  siis Varakummikoulutus, sekä Himoksen lasketteluilta. Lasketteluillat ovat niin suosittuja että nyt kun järjestetään jälleen uusi 21.3   4 H:n kanssa, se tuli täyteen puolessatoista päivässä. Eli mukaan mahtui 60 henkeä. Ja koska tämä laskettelutouhu on niin suosittua, yritämme  saada Huhtikuun aurinkoisiin päiviin vielä yhden ilta tapahtuman Himokselle 🙂

Varakummeja koulutimme siis 15 ja 17 Helmikuuta. Meillä oli loistavasti porukkaa ( 11 ) koulutettavana ja mikä parasta, miehet olivat lähteneet myös liikkeelle, eli miehiä oli 5 ja naisia 6 ! Ikäluokat jakautuivat myös hienosti, joten nyt on Varakummeiksi tarjolla eri-ikäisten ja erilaisten ihmisten loistava porukka.

Ja niin kävi että saimme heti yhteydenottoja varakummia haluavilta, ja vastasimme heti huutoon, ja nyt on jo yksi varakummisuhde alkanut. Olemme Jameksella erittäin iloisia ja ylpeitä, että meillä on ensinnäkin näin hieno porukka tässä mukana, ja toiminta lähti heti käyntiin.

Eli 21.3 mennään taas Himokselle, ja 23.3 Jameksella on AVOIMET OVET. Olet tervetullut yksin tai kavereiden kanssa katsomaan mitä Jameksella tehdään ja tietenkin tarjoamme pullakahveeta, ja mehuakin varmasti löytyy. Tule juttelemaan ja vaikka pelaamaan lautapelejä tai Wii:tä

avoimetovetmaaliskuu

Kysele meiltä lisää 040 5686001 jos joku asia jäi askarruttamaan 🙂

Aurinkoa ja hyvää mieltä just sulle kevääseen

-Timo-

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s