Kuulumiset

Moi:

Olen Tino Puronaho 18 vuotias Miehen alku Jämsästä olen Nuoriso ja vapaa-ajanohjaus alalla Jämsänkosken Gradiassa. Olen ollut top jaksolla Jameksella jo pari viikkoa top jaksoni loppuu 24.5.2018 Jameksella olen päässyt kerhoihin mukaan kattelee ja vetämään kerhoja. Kivaa on ollut.

Tulevana Torstaina eli 10.5.2018 tapahtuu Liikunta ja hyvinvointi missä on kaiken laista mukavaa tiedossa ja perjantaina Hyvinvoinnin täyskäsi tapahtuma Kankarisveden  koululla missä meillä on pisteitä mitä koululaiset kiertävät ympäriinsä.  Powerpark reissukin on tulossa ja kesän leireille on tulossa hyvin porukkaa eli huikea kesä tulossa.

HYVÄÄ KESÄN ODOTUSTA 🙂                                            Kuvahaun tulos haulle unelmien liikuntapäivä jämsä

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s