Se on kesä ny!

Ja sehän tarkottaa sitä, että Kipa on astunut taloon. Aivan kuten ennenkin, virtaa on. Tällä kertaa onkin uusi työpari, eli Iidan sijainen Anne. Toki Timppakin on täällä, mutta kuulemma aikoo lomailla jossakin vaiheessa..jos päästetään. 😉  Kesätyöt alkoi heti leireilyn merkeissä, ja olihan meillä taas niiiin mukavaa siellä. Leiristä tulee Blogi erikseen, varustettuna mahtavilla valokuvilla. Niissä näkyy tekemisen meininki, ja niinhän se näkyy Jameksen kesässäkin. Yksi leiri takana, kaksi tulossa. Retki Power Parkkiin ja kesäkerho heinäkuulla. Päivät täyttyy mukavasti puuhaillen, ja toivotaan että aurinko jaksaa paistaa!

-Kipa-

light nature sky sunset
Photo by Pixabay on Pexels.com

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s