5.-7.6. Jameksen kesäleiri 10-12 v

Jameslaiset leireili Saariniemessa 10-12 -vuotiaiden kanssa kesäkuun alussa. Leirillä vallitsi hiukan koleahko keli, mutta siitä huolimatta ulkoiltiin paljon. Ilma taisi olla parhaimmillaan 10 astetta lämmintä.

Leirillä kisailtiin olympialaisittain useampaa lajia joukkueilla. Joukkueiden nimet nuoret keksivät itse; siellä oli perunoita, yksisarvisia ja jormia. Lajeina olympilaisissa oli mm. saapasjuoksu 45 koon saappailla, ilmapalloviestiä, kanamunaviestiä, tukkihumalaviestiä.

Leirillä veisteltiin vanhan ajan askareita. ”Väiski” alias Reijo Tuominen opetti nuorille jousipyssyn ja pajupillien tekoa luonnon materiaaleista. Osa nuorista innostuivat jouskareilla ampumisesta, etteivät meinanneet saunaan ehtiä. Seuraavana päivänä myös pajupillit soivat muutamilla. Samalla nuoret tekivät Väiskin johdolla juhannustaikoja ja etsivät tulevan puolison nimeä sananjaloista. Muutama pyykkipoikapyssykin valmistui.

Iltaisin saunottiin ja herkuteltiin kodassa. Illan hämärtyessä etsittiin myös aarteita pihapiiristä. Kolean ja tuulisen ilman vuoksi ei ollut vaivaa edes itikoista.

Muistoksi leiristä teimme T-paidat ja jokaisen käden jäljen isolle pahville.

Kiitokset leiriläisille aktiivisuudesta, ohjaajille hyvästä ohjelmasta, Jaana-kokille erittin maittavasta ruoasta ja ihanille yövalvojille! Mahtavaa kesää kaikille!

Leiriltä kuulumisia by Anne

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s