Jameksen leiri 13-14v ja kesätyöntekijän terveiset

Hei!

Täällä kirjoittaa Jameksen kesätyöntekijä Katriina. Olin täällä viime kesänäkin töissä 2 viikkoa, ja samalla kaavalla mennään myös tällä kertaa. Olen tätä kirjoittaessani ollut täällä puolitoista viikkoa töissä, joten jäljellä on enää tämä loppuviikko. Työt täällä ovat olleet todella mukavia ja vaihtelevia: paperihommia, kaappien ja tavaroiden roudaamista toimistolla, leirillä apuohjaajana olemista… eilenkin työpäiväni oli PowerParkissa Jameksen retken yhteydessä. Matkasta tulee postaus myöhemmin.

 

Tiistaina 26.6 alkoi Jameksen leiri Saariniemessä 13-14 vuotiaiden kanssa. Tänä vuonna kaikki leiriläiset olivat tyttöjä. Koko leirin ajalle sattui aurinkoiset säät ja lämpöä riitti, joten ulkona touhuttiin paljon ja uitiin useasti. Ohjelman lisäksi leiriläiset saivat myös vapaa-aikaa enemmän kuin edellisinä vuosina, joka oli selvästi mieleinen juttu.

 

Ensimmäisenä päivänä, leiriläisten saapuessa jaoimme mökit ja saimme syödä Jaanan valmistamat hyvät ruuat. Myöhemmin oli leiriolympialaisten joukkueiden jako ja nimeämiset, ja ensimmäiset lajit vedettiin läpi. Myöhemmin oli vuorossa saunomista ja uimista. Itapalalla syötiin leipiä ja paistettiin makkaroita kodalla, sekä oltiin tietokilpailua joukkueittain.

bty

Seuraavana päivänä pelattiin aamiaisen jälkeen leiriolympialaisten muut lajit. Sen jälkeen lähdettiin vesille kanooteilla, kahdella soutuveneellä sekä kajakilla. Tämä oli leiriläisten mieleen, ja lopuksi he päätyivät uimaan ja pomppimaan Timon veneestä järvellä. Myöhemmin uitiin ja soudeltiin uudestaan, pelailtiin sulkkista, koristeltiin jokaiselle oma kesätoppi, syötiin, saunottiin ja uitiin lisää. Illalla paistettiin lettuja ja etsittiin aarteita.

LEIRI2018 .3.

Viimeisenä aamuna perjantaina heräiltiin aamupalalle ja siivoamaan. Mökkien välisen siivouskilpailun ja leiriolympialaisten voittajat paljastettiin ja palkittin. Leiriläisten kesken valittiin myös 2 positiivista ja hyvällä mielellä varustettua leiriläistä. Sitten lähdettiin kotimatkalle.

dav

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s