Loma loppuu, kesä ei.

Aurinkoisia terveisiä Jameksen toimistolta. Täällä on tottavie tarjennut olla! Ihan mahtava kesä ollut, niin kelin, kuin tekemisenkin puolesta. Aika on taas mennyt hurjaa vauhtia ja tänä aamuna tajusin, että neljä viikkoa kesäduunia jäljellä.. No, ilo irti loppuun asti! Vaikka toimistolla on ollu kuumaa ja hiljaista, on kesäkerho ja muut toiminnat pitäny liikkeellä. Kuvat kertoo kesän 2018 meiningistä.

Ekalla kerhokerralla ajeltiin Haanpään Kesäkahvilaan saakosken ja korpilahden välimaastoon. Siellä nähtiin alla olevien kuvien otuksia, ja herkuteltiin maukasta tilajäätelöä kera kahvin ja limpparin.

 

 

Toisella kerralla pakattiin herkut kylmälaukkuun, ja suunnattiin maakkulaan Piknicille ja uimaan. Aurinko porotti täydeltä taivaalta ja Kipa taas kerran mietti viltillä istuessaan, että voiko työ ihanampaa olla. Nuoret pulikoi vedessä koko kerhon ajan, mitä nyt välillä malttoivat pysähtyä eväiden ääreen.

 

Viimeisimpänä, mutta ei todella vähäisimpänä kerhokertana laskettiin kanootit veteen ja alettiin meloa. Suunnattiin keulat kohti Pispalaa ja matkalla poikettiin koskentien alittavaan joenhaaraan. Tutkittiin kuinka pitkälle se vie, ja alitettiin matkanvarrella pari pimeää rumpuputkea. Olipahan jännää! Perillä Pispalassa pulahdettiin uimaan, ja vesi oli tooosi lämmintä. Taas kerran oli ilma mitä mainioin ja oikein kivaa muutenkin.

 

Kerhojen lisäksi ollaan käyty Väiskin johdolla tutustumassa Vororottiin ja Mulikkarottiin. Niihin suunnitellaan retkeä nuorten kanssa myöhemmin. Eilen oltiin Tuulikkiristeilyllä, ja siitä kirjoittelen Blogia ensi viikolla.

Mutta nyt, oikein hyvää viikonloppua kaikille, ja loppulomaa koululaisille!

Terkuin Kipa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s