Varrella virran…

James kutsui Lentävä matto-talkoissa mukana olleet Yritysten edustajat nauttimaan kesäillasta Tuulikkilaivalla. No, ilma oli vähän ukostava ja sateinen, mutta se ei tunnelmaa pilannut. Laivalla Yrittäjät tapasivat Jameksen toiminnassa olevia aikuisia sekä nuoria. Alkuun esiteltiin toimintaa lyhyesti, ja sitten oli nuorten puheenvuoro. Leevi Lehtonen puhui Jameksen kerhoista, leireistä, retkistä ja muista puuhista, ja kiitti Yrittäjiä mattotalkoisiin osallistumisesta! Leevi kertoi, että lahjoituksilla ollaan tehty retki Power Parkkiin, ja jotain muuta on vielä tulollaan. Hieno idea Teija Sneckiltä, ja mahtavaa että toistakymmentä Jämsäläistä Yritystä on lähtenyt tempaukseen mukaan.

Laivalla oli myös vanhempia ja Jameksen vapareita. Ohjelmassa oli kahvittelua ja pientä visailua aikuisille. Kysyimme miten hyvin nuorisokieli on hallussa. Mitä tarkoittaa NOOB, BAE, EBIN, RAMU tai NÄLÄ. Tai mitä teet jos lähdet Krebaamaan? Jos et tiedä, kysy joltain nuorelta. 😉

 

 

Lentävä matto 2

 

 

cof

Reissu täytti järjestäjien odotukset ja siitä jäi hyvä mieli. KIITOS kuuluu kaikille mukana olleille: Yrittäjille, miehistölle, vapareille, nuorille ja vanhemmille.

Nyt James toivottaa kaikille oppilaille iästä riippumatta turvallisia koulumatkoja, oppimisen iloa, uusia ystäviä, kokemuksia ja Tsemppiä!!!

Kipa jatkaa rivissä vielä kolmen viikon ajan. Tiedossa kerhojen käynnistelyä ja ryhmäytyspäiviä. Toimistolla suunnitellaan syksyn ja loppuvuoden meininkiä, ja sitähän riittää.

-Kipa-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s