Joko se taas on ohi..!?

Nimittäin Kipan kesätyö.

Vastahan innoissani kirjottelin töihintulosta, ja kesän tulevista suunnitelmista. No, pakko kai se on hyväksyä, huomenna on aika kiittää ja kumartaa, ja päättää kesän 2018 Duunit. Mulla on ollu niiiin kiva kesä että oksat pois. Kelien puolesta leijuin jalat irti maasta, ja nipistelin itseäni että ollaanko me tosiaan Suomessa, voiko täälläkin olla niin lämmin, vieläpä pitkään. IHANAA!

Kesän touhut onnistui hyvin, ja syksyllä kaikenlaista tulollaan. Kerhot Kaipolassa ja köpiksellä saatu käyntiin, samoin seiskaluokkalaisten ryhmäytykset. Vanhempien kahvittelukerho jatkuu vanhaan tapaan, muita kerhoja suunnitellaan ja jotain projektiakin on tulossa. Anne lähtee Pykälään 8.9 ”nuku yö ulkona” tempaukseen, ja sinne voi vielä ilmottautua telttailemaan! Syyslomalla lähdetään Lahteen Action Parkkiin yhdessä 4H.n kanssa. Retkellä on tilaa, joten mukaan vaan!! James on syyslomalla myös Kuorevedellä koko perheen ulkoilutapahtumassa.

Kannattaa seurailla ilmottelua, löytyy varmasti mukavaa tekemistä moneen makuun.

Toivotaan että aurinko jaksaa vielä lämmittää. Kipa lähtee nyt muihin kuvioihin ja toivottaa kaikille reipasta syksyä.

light heart clouds summer
Photo by Pixabay on Pexels.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s