Monimuotoista menoa !

Onpa vierähtänyt aikaa edellisestä kerrasta kun tässä foorumissa on ehtinyt istua ja tuumailla !

No, nyt taasen toiminnot on saatu (melkein kaikki) käyntiin ja päästään asioiden ytimeen, eli toimimaan lasten ja nuorten kanssa 🙂

Syksy on ollut antoisa mm. seiskojen ryhmäytykset, ja kerhot on käynnistetty, ja ne ovatkin aina erittäin antoisia. Mukava päästä tekemään sitä ”oikeaa työtä”, minkä takia Jameskin on olemassa.cropped-wp_20160413_003.jpg

Toisaalta ollaan eletty hieman sekaista aikaa, kun toimistoomme tulee suht iso remontti, ja ollaan surffattu 2 toimiston väliä. >Välillä ei ole ollut paikkaa ollenkaan, missä tehdä töitä, joten olemme tehneet etätöitä kotoa. Onneksi sekin on tähän maailman aikaan mahdollista 🙂 Eiköhän tuo tila-asia saada vuodenvaihteeseen mennessä selväksi. Mutta toistaiseksi James työskentelee fyysisesti osoitteessa Koskentie 11. Tuuppas moikkaamaan 🙂

Syysloma tulee nurkan takana, ja tietenkin ollaan järkätty jälleen nuorille ja perheille toimintaa. Heti Maanantaina lähdetään Lahteen Actionparkkiin yli 60 hengen voimin 4H:n kanssa! JEE, kiva päästä katsoon minkälainen paikka on kyseessä.

Keskiviikkona 17.10 ollaankin monen muun toimijan kanssa yhdessä Kuoreveden Urskilla eli urheilukentällä pitämässä liikunta/ulkoilupäivää koko perheelle klo 11-15 ! Tuu siis sinne mukaan. Kaikille löytyy varmasti jotain mukavaa tekemistä.

Nyt sitten muuttohommiin ja ens viikolla siis SYYSLOMA, vaikka me ollaankin töissä 🙂

HYVÄÄ LOMAA JUST SULLE !jamessählyy

Timo. S.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s