Uudet kujeet !

Uusi vuosi on saatu käyntiin, hyvää sellaista siis just sinulle !

Bono
Bono

Tämä alkuvuosi on aina miettimistä, pohtimista, suunnittelua, palavereja ja toimistohommia 🙂 Paljon mukavaa on taas tulossa Jameksen toiminnassa tänäkin vuonna, itsellä lähtee jo kuudes(!) vuosi Jameksen toiminnassa käyntiin ja paljon on töitä tehty, ja paljon on saatu myös aikaan. Siitä iso kiitos myös yhteistyökumppaneille, ilman heitä me ei oltais näin pitkälle päästy ja hyvällä menestyksellä. Mutta paljon on töitä edessä.

Siitähän tämä työ on hienoa että se parhaillaan palkitsee niin hienolla tavalla, kun näkee iloisia lapsia ja perheitä ja vanhempia, että ollaan osuttu oikeaan ja tehty oikeita asioita 🙂

Siihen pyritään tänäkin vuonna. Nyt meillä on tulossa useampi lasketteluilta, joista ensimmäinen on jo Torstaina 31.1. Himos onkin yksi tärkeimpiä yhteistyökumppaneitamme, ja hienoa että yhdessä saadaan ihmiset ulkoilemaan ja liikkumaan 🙂

1.2 lähdemme porukalla Aalto Alvariin polskimaan, ja tuohon retkeen onkin vielä paikkoja tarjolla, kannattaa lähteä matkaan !
cof

Päihteet foorumi jatkuu tämänkin vuoden puolella, ja Kankarisveden koululla jatkamme 25.1 ja loppu foorumi pidetään 7.3 Vitikkala salissa. Tuosta mainostus lähtee piakkoin isommin käyntiin.

Kerhot starttaavat viikolla 4, eli ensi viikolla:) Kerran kuussa käymme myös pitämässä 4h:n kanssa Länkipohjan Kuopalla toimintaa. Lautapeli-iltoja, vanhempien kahvittelua ynnä paljon paljon muuta mukavaa on siis jälleen tulossa.

Tuu siis Jameksen toimintaan mukaan, keksi vaikka projekti, tapahtuma tai tempaus, missä voimme olla mukana auttamassa. Älä ujostele vaan nykäise hihasta, tai ota muuten yhteyttä niin katsotaan mitä voimme tehdä yhdessä !

Seuraa ilmoittelua ja muista ulkoilla ja liikkua 🙂HIMOS Helmikuu

Hymyä talveen just sulle !!

 

-Timo-

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s