Tammikuu lopuillaan, kohta arskat esiin!

Lunta tulla tupruttaa ja vapaa-aika menee myskätessä lumitöitä pihalla. Tykkään lumesta, mutta nyt alkaa jo riittämään. Kun nyt on kunnon talvi, niin jos sitten tulee myös kunnon kesä.

Talviseen arkeen Jameksella kuuluvat Himoksen iltarinteessä lasketteleminen 4H:n väen kanssa.

Pakkasta oli reilu kymmenen astetta ja keli oli hieno. Laskettelelijat nauttivat hyvässä kunnossa olevista rinteistä, kun itse katselin vain menoa. Ehkä ensi kerralla myös lähden itsekin rinteeseen.

Ulkoiluun ja retkeilyyn kuuluu olennaisesti nuotio. Se on ihan parhautta, kun on nuotiolla mukavan väen kanssa. Tulta katsellessa rentoutuu ja ei tarvitse ajatella juuri mitään. Tuli on sellainen katseen vangitsija.

Ei mee kauankaan, kun jo hiihtoloma tai talviloma alkaa pian. James on mukana monessa touhussa viikolla 9. Tiistaina tehdään taas lumiukkoja keskellä kylää ja keskiviikkona luistellaan Länkipohjassa ja torstaina puuhaillaan Vitikkalan koululla ulkona ja sisällä. Seuratkaahan mainoksia.

Päivä pitenee ja töistä lähtiessä ei tarvitse enää käyttää auton pitkiä valoja ja pian tarvitaan jo arskat päähän ja aurinko rupee lämmittämään.

Olimme Vitikkalan koululla tekemässä Ihan vaan kaveri-kampanjaa. Ihailen oppilaita, jotka olivat mukana kampanjan alkuun tehtävässä videoprojektissa. Mahtavasti yläasteen ja ala-asteen oppilaat yhdessä puuhasivat videon, joka kertoo kiusaamisesta.

Olkaa kaikille Ihan vaan kavereita. Autetaan toisiamme ja olkaa ystävällisiä kaikille. Ihan vaan pieni hymykin vastaan tulevalle riittää piristämään päivää.

Mukavaa talviaikaa, kyllä se kevät sieltä tulee!

-Anne-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s