Foorumista toiseen….:)

Heippatirallaa taasen !

Onpas ollut vilkasta… Ollaan lasketeltu, sekä pulkalla että suksilla, rakennettu lumiukkoja, temppuiltu salissa ym ym. Kivaa ja kiirettä on ollut.

16.2 oli Boostia keskustaan tapahtuma Jämsän foorumissa, jossa Jameskin oli mukana.

Kovasti suunnitellaan myös jo kesän leirejä, sieltä se kuitenkin tulee pikkuhiljaa:) Meillä on ollut lautapeli-iltaa, ja Länkipohjassa on käyty pitämässä nuorten iltoja, mutta osallistuminen on ollut niin heikkoa, että nyt pidetään pieni tauko ja mietitään millaisella konseptilla sitä kannattaa jatkaa.WP_20160302_008

Hiihtolomakin tuli ja meni. Hiihtolomaviikon Tiistaina oltiin rakentamassa lumiukkoja Laturetkeilijöiden kanssa, Keskiviikkona Länkipohjan jäähalli ja luisteludisco, sekä Torstaina yhteisesti muiden toimijoiden kanssa Vitikkalan koululla ensin ulkoilua ja pulkkamäkeä ja makkaraa sekä mm. päästiin koiran kyytiin ahkiossa. Sen jälkeen mentiin sisälle seinäkiipeilemään ja temppuilemaan. Ja hauskaa oli.

Eilen (7.3) pidettiin Päihteet-foorumi Vitikkala salissa Jyväskylän Pesäpuu ry:n kanssa. Meillä oli koolla suht pieni, mutta sitäkin innokkaampi ja asiantuntevampi porukka, kun kävimme läpi meidän lasten ja nuorten ajatuksia päihteistä ja päihteiden käytöstä.

Tätä juttelua nuorten, ja koulujen,MAINOS Jämsän Päihteet-foorumi sekä kaikkien kuntalaisten kanssa tullaan jatkamaan, ja toivotaan että asiat eivät jää puheen asteelle, vaan alamme tekemään asioille jotain…työ siis jatkuu..

Ensi viikolla Himokselle laskettelemaan. Nämä illat ovat erityisen suosittuja ja tulevat täyteen yleensä n. 2 tunnissa.Tämän jälkeen keväällä pidetään vielä yksi.

Vanhempien kahvittelu alkaa taas 14.3 klo 17.30-   James toimisto! Edellisenä iltana lautapeli-ilta myös James toimistolla klo 17-

Tuuhan toimintaan mukaan ! Kun kevät aurinko alkaa paistaan, niin suunnitellaan uutta..tule ehdottaan projekteja, missä voidaan olla mukana !

Aurinkoooooo..

Timo

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s