Jännittäviä aikoja

James oli Turuuss Nuori 2019- päivillä ja siellä oli huikea meininki. Noin 1500 nuorisotyön väkee mukana Logomossa. Huikeita luentoja ja paljon uusia tuttavuuksia ja pariin vanhaankin sattui törmäämään.

turku

Nuori 2019-päivillä mukana myös ministeriöstä ministeri Annukka Saarikko paneelikeskustelussa.

nuoriminis

Jameksella eletään jännittäviä aikoja, kun odotellaan toiminnanohjaajan paikkaan hakemuksia. Vielä ehtii, jos tunnet olevasi sosiaalinen, spontaani, mutta luotettava aikuinen nuorille sekä hyvä innovatiivinen kehittäjä!

Uusi toiminnanohjaaja pääsee suunnittelemaan Jameksen toimintaa yhdessä toiminnanjohtajan ja Jämsän seudun Pelastakaa Lapset ryn hallituksen kanssa. Suunniteltavaa riittää… Mihin mennään retkelle? Mitä tehdään Jameksen Klupilla ja miten kerhot ja pien projektit?

Pienprojekteja tullaan lisäämään ja ensimmäinen käynnistyy vapun jälkeen. Silloin retkeillään muutaman nuoren kanssa lähiympäristössä. Pienprojekteissa on tärkeää yksilöllisyys ja läsnäolo ja samalla retkeilytaitojen oppiminen.

IMG-20160621-WA0002

6.4. saimme varakummin ja 3 vaparia joukkoomme mukaan toimintaan. Varakummien tarve nousee koko ajan, joten järjestämme tarpeen mukaan koulutuksia. Vapareita tarvitaan aina touhuihin mukaan. Vaparit saavat ohjata nuoria työntekijöidemme kanssa ja saavat arvokasta kokemusta järjestötoiminnasta.

Toukokuussa on ensimmäinen leiri Kultakodalla ja siellä eräillään Ninan ja Temen kanssa. Viime kesänä oli 30 asteen helle eräleirin aikaan, mitenkähän käy tänä vuonna? Kesäkuussa olemme mukana Äxön-leirillä, mikä on ollut suosittu leiri. Erilaista toimintaa päiväleirillä ja yksi yö. Myös Jameksen omat leirit ovat kesäkuussa.

Terveisin

Anne

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s