Kesätoiminnasta

Heinäkuun ensimmäinen viikko on alkanut ja näin ollen on hyvä aika kertoa Jameksen kuulumisia. Tällä hetkellä toimistossa on liikettä ja meininkiä, sillä Jameksella on neljä työntekijää. Annen ja Marin lisänä toimii tehokas kesätyöntekijä Jarno, ja kesäsetelin kautta Jamekselle tullut 15-vuotias Oona. Kesäkuussa Jameksella oli myös 15-vuotias Vilja.

Tällä viikolla tapahtunutta

sieppaa.jpg

Maanantaina suunnittelimme kesän toimintaa. Niistä paljastamme myöhemmin lisää.

Tiistaina, eli tämän postauksen kirjoituspäivänä, toimisto koki suursiivouksen. Keskiviikkona on toimiston väen koulutuspäivä, josta seuraa varmasti jotakin supersiistiä.

Toimistolla vietetään torstaina pelipäivää klo 13-16. Mukana useita lauta- ja videopelejä kokeiltavaksi. Jameksen toimiston osoite on Koskenpääntie 11, Jämsä.

Sananen Jameksen leireistä

James oli tänä vuonna mukana neljässä leirissä, joista osa on järjestetty yhteistyössä Jämsän kaupungin nuorisotyön ja Jämsän 4H:n kanssa.

Sieppaa2

Leirit sijoittuivat touko- ja kesäkuuhun. Leirit kestivät kolmesta neljään päivään, joista leiriläiset majoittuivat yhden tai kaksi yötä.

Leirien jälkeen nuoret antoivat toistuvan toiveen leirillä vietettävien öiden lisäämisestä kolmeen tai jopa neljään. Tämä otetaan huomioon ensi kesän leirien suunnittelussa.

Suunnitteilla on myös vaparileiri. Se on tarkoitettu Jameksen toiminnasta kiinnostuneille nuorille, ja antaa hauskalla tavalla koulutuksen vapaaehtoistoimintaan. Myös vanhat vaparit ovat leirille tervetulleita kertaamaan taitojaan ja kehittämään ideoita uusia projekteja varten.

Kesällä Jameksen toimisto siirtyy maauimalaan

James Koskisen vapaapäivä järjestää reilusti erilaista kesätoimintaa ympäri Jämsää, mutta kokoontuu heinäkuun ajan tiistaisin ja keskiviikkoisin maauimalalle pitämään maksutonta puuhastelua. Toiminta on suunnattu 10-14 -vuotiaille, mutta koko perhe on tervetullut viettämään kivaa päivää yhdessä Jameksen kanssa.

Maanantaisin ja torstaisin James järjestää vaihtuvaa kokemustoimintaa, johon on ennakkoilmoittautuminen edeltävällä viikolla.

Toiminnasta tarkemmin Jameksen Facebook-sivuilla sekä Twitterissä, Snapchatissa ja Instagramissa nimimerkillä jameskoskisenvp. Lisätietoja saa myös soittamalla tai tekstaamalla numeroon 04005686001.

 

Mari

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s