Mitä tapahtui leireillä?

Huikeine ideoineen olemme jälleen järjestäneet paikallisille nuorille kaikkea kivaa. Niistä kivoista keskitymme tänään kurkkaamaan hieman Jameksen leirimaisemiin.

Sieppaa2
Leiriläiset etsimässä kadonneita lappusia leiriolympialaisissa.

Leirit alkoivat klo 12, jolloin leiriläiset saapuivat paikalle. Tutustuimme ympäristöön, leikimme tutustumisleikkejä ja kävimme taloksi. Ohjaajia oli paikalla neljä, lisäksi meillä oli oma ihana keittäjä. Lapsia oli ensimmäisellä leirillä 10 ja toisella 7. Ensimmäinen leiri oli suunnattu 10-12 vuotiaille ja toinen leiri 13-14 vuotiaille.

Leirillä ei päässyt nälkä yllättämään, sillä ruokailimme viidesti päivässä. Oli aamupalat, lounaat, välipalat, päivälliset ja iltapalat. Lisäksi leiriläiset saivat tuoda leirille omaa naposteltavaa. Elimme oikeaa yltäkylläisyyden juhlaa.

Nuorempien leirillä Jämsän vapariveteraani Väiski piti perinneaskartelun, jossa tehtiin puujalkoja, pajupillejä sekä pyykkipoikapyssyjä. Samalla valmistui muutamat jousipyssyt ja nuolia.

smoothie
Anne loihti ihanat smoothiet James-leirin välipalalla

Leiriläisillä oli myös runsaasti vapaa-aikaa, jolloin oli mahdollista olla mökeissä, pelailla jalkapalloa, käydä uimassa, heittää tikkaa ja pelailla kortti- tai lautapelejä.

Suuren suosion saaneista kesäleireistä toivottiin pidempiä ainakin yhdellä päivällä, koska siellä oli niin kivaa ja aika meni tosi nopeasti. Tekeminen ei meiltä lopu, joten leirien pidentämistä suunnitellaan, sekä ikärajan nostamista vuodella, jotta 15-vuotiaidenkin on mahdollista päästä mukaan.

Kesäterveisin,

Jarno, Jameksen kesätyöntekijä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s