Koosteita kesästä

Heipparallaa!

Kesä Jameksella on sujunut vauhdikkaammin kuin koskaan. James on ollut todella aktiivisesti esillä ympäri Jämsää, ja tarjonnut maksuttomia harrastemahdollisuuksia lapsille, nuorille ja heidän läheisilleen.

Olemme kesän aikana ohjanneet esimerkiksi voimistelua ja parkouria, jotka saivat hyvän vastaanoton. Näitä toivottiin järjestettävän useammin lasten liikuntakykyjen harjoittamiseksi. Kun liikunta on hauskaa ja se antaa riittävästi haastetta, siitä saa jo lapsena tavan, jota on helpompi pitää yllä aikuisiällä.

Parkour 3

Kesällä järjestimme maauimalassa esimerkiksi kitaransoiton alkeet yhdessä muusikko Mc Domasin kanssa. Pelattiin jättiurheiluvälineillä erilaisia pelejä. Otettiin lautapelimatseja, frisbeegolfattiin, temppuiltiin, uitiin ja nautittiin kesästä.

 

Järjestimme myös vedessä liikkumista mm. kanooteilla ja sup-laudoilla. Nämä vetivät hyvin lapsia ja heidän läheisiään mukaan, ja kokeiluja toivottiin järjestettävän lisää. Kävimme läpi melontatekniikkaa ja miten välineen päälle asetutaan.

Suppailu 1

Jameksen vesisotaturnaus sai oikean yleisöryntäyksen, kun maauimalalle saapui useita kymmeniä nuoria suihkuttelemaan toisiaan mitä erikoisimmilla vesiaseilla, ämpäreitä unohtamatta. Tämä oli lapsista kesän vetonaula – kesän kuumimmilla viikoilla varsinkin, kun ohjaajat sai kastella.

67073759_2454696664622881_365344946288328704_n

Oinaalan urheilukentällä järjestettiin kesäolympialaiset. Oli hienoa nähdä, miten kaikki kannustivat toisiaan ja perheen pienimmätkin tekivät parhaansa radoilla. Kymmenottelu käytiin joukkueina, joissa kaikkien suoritusten pisteet laskettiin yhteen. Lopussa oli tietysti palkintojenjako Queenin We Are the Championsin -kappaleen saattelemana.

Köydenveto

Väiskin opastamana pääsimme myös luontoretkelle Mullikkarotkoon. Ihastelimme luonnon maisemia ja vierailimme kivenlohkareiden muodostamassa luolassa. Katselimme korpin pesää, kuuntelimme tarinoita ja nautimme eväistä.

Rotkoon

Saas nähdä mitä ensi kesä tuo tullessaan ja ketä on silloin ruorissa. Sitä ennen tulee kuitenkin syksy.

 

James ottaa mielellään toiveita vastaan erilaisista aktiviteeteista. Jos sinulle tulee mieleen joku retki, peli, asia minkä haluaisit toteuttaa ota yhteyttä Jamekselle numeroon 040 568 6001.

Olemme avoimia uusille kokeiluille!

 

– Jarno –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s