Ilmoittaudu laneihin!

LANIEN ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT! Mahdollisia varasijoja voi tiedustella puhelimitse numerosta 040 568 6001.

Jameksen helmikuun lanit on suunnattu peleistä kiinnostuneille 10-12 -vuotiaille. Laneihin otetaan 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tapahtuu vain alla olevan lomakkeen kautta.

Lanit järjestetään Jameksen tiloissa, osoitteessa Mottilantie 11, Jämsä. Lanit alkavat 7.2. klo 19 ja päättyvät 8.2. klo 10.

Otathan huomioon, että vaadimme pelattavilta peleiltä virallisten ikärajojen noudattamista. Siksi pelattavat pelit on listattava lomakkeessa jo ennakkoon, eikä listan ulkopuolisia pelejä ole lanien aikana sallittua pelata ilman ohjaajan lupaa.

Muistathan ottaa omat kuulokkeet. Näin annamme yhdessä rauhan myös niille, jotka haluavat nukkua laneissa.

Lapsellani ei ole omia pelejä, mitä teen? Ei hätää. Jameksella on oma Playstation ja VR-laitteisto, jotka ovat osallistujien kesken vapaasti käytettävissä. Ruutupelien lisäksi laneissa on pelattavana myös runsaasti erilaisia kortti- ja lautapelejä. Kirjaa tieto tästä lomakkeen pelilaitteisto-kohtaan, jotta voimme taata lapselle ikimuistoiset lanit.

Laneissa on mahdollista nukkua. Jameksella on ohjaajien mukavaksi testaamia sohvia, mutta suosittelemme oman patjan ja petimukavuuksien tuomista.

Tarjoamme laneissa terveellisen iltapalan. Omat eväät sallittu. Mikro, vedenkeitin ja jääkaappi on osallistujien käytettävissä. Tilaisuus on päihteetön. Energiajuomat eivät ole tervetulleita laneihin.

Osallistujien turvallisuuden takaamiseksi osallistujat eivät saa lanien aikana poistua tilasta. Laneihin on mahdollista tilata omakustanteisesti ruokaa sellaisista ravintoloista, jotka tarjoavat kotiinkuljetuksen.

Mikäli lapsen osallistumiseen liittyy jotain, mikä olisi hyvä olla ohjaajien tiedossa, kerrothan siitä lomakkeen loppuun – esimerkiksi sairaudet, lääkitykset tai milloin vain illan laneissa viettävä lapsi poistuu.

Lisätietoa:  Soita tai tekstaa numeroon 040 568 6001 / Mari

Osallistumalla laneihin, lapsi ymmärtää edellä mainitut ehdot. Näiden rikkominen voi johtaa tilaisuudesta poistamiseen.

Yksi kommentti artikkeliin ”Ilmoittaudu laneihin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s