Kuka on Anne?

Olen Anne ja lempinimeltäni Anzu. Tykkään ihan älyttömästi sammakoista, siitä myös juontaa Instan profiili Anzufrog.

IMG-20200319-WA0007.jpgToiminnanjohtajana vastaan koko Jameksen toiminnasta. Katson Lokin perään ja yritän pysyä itse mukana. Eli vaikkakin välillä teen paperitöitä, niin tykkään valtavasti touhuta nuorten kanssa. Istun Jameksen rahakirstun päällä ja katson, etää toimintamme rahat menevät nuorten toimintaan ja raportoin tarkasti rahoittajallemme toiminnastamme.

Minulle saa tulla ehdottamaan erilaisista toiminnoista, saatan jopa innostua. Olen pikkuisen yllytyshullu. Toiveenani on joskus päästä hyppäämään laskuvarjolla.

Tykkään liikkua luonnossa ja liikun vapaa-ajallani metsässä kahden koiran ja perheeni kanssa. Perheeseeni kuuluu mieheni Mika ja 10-v tyttö Saana. Koiramme ovat karkeakarvaisia saksanseisojia Pikka ja Taika.

Harrastan kaikkea mukavaa ja kokeilen helposti uusia asioita. Minut voi nähdä kesällä melomassa kajakilla tai etsimässä geokätköjä. Syksyllä minut näkee useasti metsästysmailla Taikan kanssa tai hirvitornissa. Talvella minä yleensä kokkailen tai rakentelen fantasiakakkuja. Keväällä minä useimmiten hortoilen ja väkerrän puutarhahommia.

Joku on saattanutkin ihmetellä murrettani, olen kotoisin Oulun seudulta ja asunut myös kainuussa ja Kuusamossa. Olen ollut eräoppaana Sotkamossa ja Kuusamossa ja harrastanut kokin hommia myös samalla. Olin välillä 10 vuotta myös sairaanhoito- ja terveydenhoitoalalla ja nyt sitten nuorten parissa. Nykyään opiskelen myös ylempää ammattikorkeakoulua (YAMK) terveydenhoitajan tutkintoa korottaakseni.

Tule ihmeessä tutustumaan minuun paremmin Jameksen toiminnassa ja seuraa minua instassa anzufrog.

YHTEYSTIEDOT:

📞 040 355 8001

📧 anne@jameskoskisenvapaapaiva.fi
📷 anzufrog

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s