Esittelyssä: Kesätyypit 2020

Tällä sivulla esittelemme kesän 2020 kesätyöntekijämme. Tutustu heihin lukemalla heidän profiilinsa ja huikkaa moikat kun tavataan!

IMG_4516eHola!
Mä oon Roosa ja postiluukussa sukunimen kohdalla lukee Jokela. Oon Jameksen kesän 2020 kesätyöntekijä ja valmiina seikkailuun! Kasvoni ja ääneni saattavat olla aikuistuneelle väestölle tutut eri yhteyksistä jo vuosien takaa, kun taas nuorempi väki on saattanut tutustua minuun juuri päättyneenä lukuvuotena Paunun ja Kuoreveden kouluilla.

Kasvoin elämäni ensimmäiset 19 vuotta täällä Jämsässä, mutta onnistuin sen jälkeen viettämään 3,5 vuotta vielä pienemmällä paikkakunnalla Ylivieskassa, jossa opiskelin nuorisotyötä. Valmistuin nuorisotyön asiantuntijaksi eli yhteisöpedagogiksi ja sen jälkeen eri sattumien summana palasin takaisin Jämsään. Tästä voi kai päätellä sen, että jämsäläisyys ei lähde minusta kulumallakaan, muttei anneta sen häiritä. 😉 Harrastan kirjoittamista, lukemista, musiikin tahdissa jammailua sekä syksyllä taas toivoittavasti ilmajoogaa.

Tuntomerkkeihini kuuluu kyky jutella aiheesta kuin aiheesta ja maalailen helposti kauppareissustakin pitkän tarinan eri juonenkäänteillä varustettuna. Minun kanssani ei siis tarvitse pelätä kiusallisen hiljaisia tilanteita! Nuorisotyö on kuitenkin opettanut, että tärkeintä on omistaa pieni suu ja suuret korvat. Osaan siis myös tarpeen tullen sulkea suuni ja keskittyä kuuntelemaan vain muiden kuulumisia, ajatuksia, mielipiteitä, iloja ja etenkin suruja. Toivon, että minusta välittyisi fiilis tyypistä, joka oikeasti haluaa kuunnella ja auttaa toisia.

Olen kotona hitaampi kuin etanan kurvissa tekemä jarrutus, mutta töissä tehokkaampi kuin yksikään älynväläys. Jos huomaan tekemättömän asian, se luultavammin tehty ennen kuin kukaan edes huomasi, että sellainen oli to do -listalla. Jos perheenjäseneni näkisivät minut työn touhussa, eivät varmasti tunnistaisi samaksi ihmiseksi.

Nuoret taas kuvailevat minua mm. sanoilla tsemppaavaksi, ystävälliseksi, rehelliseksi ja jopa fiksuksikin! Melkoista, mutta tietysti mahtavaa. Tänä kesänä eduksi taidetaan luokitella myös yhteistyötaidot lokkien ja sammakoiden kanssa. 😉

Tule moikkaamaan mua Jameksen kesään ja laita seurantaan mut somessa!

IG: @nuorisoohjaajaroosa
Snapchat: @nuorisoroosa

____________________________________________________________________________________________

jennyOlen Jenny, aloitin Jameksen kesätyöseteliläisenä, joka kestää kaksi viikkoa eli viikot 23 ja 24.

Asun Jämsässä ja opiskelen liiketoiminnan perustutkintoa, joska alkaa syksyllä toinen vuosi.

Tykkään meikata, katsoa sarjoja, surffata netissä, kuunnella musiikkia ja etenkin viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Parhaat taitoni on kuuntelu ja parhaani mukaan auttaminen. Jos on jotain mistä haluat puhua niin täällä mä oon just sua varten. Minuun saa helpoiten yhteyttä instagramissa ja snapchatissa.

Instagram: hakalajenny
Snapchat: jenyli2003

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s