Jameksen syksyn antia!

JAMES KOSKISEN VAPAAPÄIVÄ KUVAA ELOKUVAN! Elokuvaan haetaan 10-14-vuotiaita nuoria näyttelijöiksi. Jameksen olohuoneella järjestetään casting tilaisuus to 12.11. klo 18.30, jolloin kerrotaan projektista lisää. Tervetuloa lapset vanhempineen kuulemaan lisää! 🙂

Elokuvan käsikirjoitukseen kerätään materiaalia. Kerro paras muistosi tai mieleenpainuva tarinasi James Koskisen vapaapäivän toiminnasta ja tarinasi saattaa päästä elokuvaan. Tarinat voi lähettää jameskoskisenvapaapaiva@gmail.com, Facebookissa, Instagramissa tai käsin kirjoitettuna Jameksen postilaatikkoon. (Mottilantie 11)

Kuvaukset ovat marras-joulukuussa 2020. Elokuva esitetään 2021 tammikuussa James-gaalassa.

Jameksen Olohuone auki aina maanantaisin ja torstaisin klo 13 -17. Tervetuloa kaikki 10-14- vuotiaat tutustumaan teidän omaan Olohuoneeseen. Olohuoneessa voi tehdä läksyt, pelata työntekijän kanssa, soitella eri soittimilla tai vain olla ja fiilistellä. Tilan ihmismäärää on rajoitettu. Koronarajoituksien vuoksi tilassa voi olla korkeintaan 10 henkilöä kerrallaan.

Keskiviikoisin 28.10. lähtien pelataan Jämsän Lukion liikuntasalissa liikkakerhossa klo 19-20. Tarkoituksena pelata henkilökunnan vetämänä erilaisia pelejä ja leikkiä liikunnallisia leikkejä. Sisäpelikengät mukaan, ekalla kerralla pelaamme futsalia! Kerho jatkuu tammikuun loppuun saakka.

Perjantaista 30.10. alkaen Längelmäen liikkakerho jokaisena perjantaina klo 16-17 Länkipohjan koululla. Liikkakerhossa pelaillaan henkilökunnan johdolla muun muassa pallopelejä. Ensimmäisellä tapaamiskerralla pelaamme futsalia. Ota sisäpelikengät mukaan. Kerho jatkuu tammikuun loppuun saakka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s