Jameksen syksyn antia!

Jameksen Olohuone auki aina maanantaisin ja torstaisin klo 13 -17. Tervetuloa kaikki 10-14- vuotiaat tutustumaan teidän omaan Olohuoneeseen. Olohuoneessa voi tehdä läksyt, pelata työntekijän kanssa, soitella eri soittimilla tai vain olla ja fiilistellä.

Keskiviikoisin 28.10. lähtien pelataan Jämsän Lukion liikuntasalissa liikkakerhossa klo 19-20. Tarkoituksena pelata henkilökunnan vetämänä erilaisia pelejä ja leikkiä liikunnallisia leikkejä. Sisäpelikengät mukaan, ekalla kerralla pelaamme futsalia!

Perjantaista 30.10. alkaen Längelmäen liikkakerho jokaisena perjantaina klo 16-17 Länkipohjan koululla. Liikkakerhossa pelaillaan henkilökunnan johdolla muun muassa pallopelejä. Ensimmäisellä tapaamiskerralla pelaamme futsalia. Ota sisäpelikengät mukaan.

Leffamaanantai 26.10. alkaen jokaisena marraskuun maanantaina klo 17-19 Olohuoneella. Leffamaanantaina katsellaan elokuvia videotykiltä mukavilla Jameksen sohvilla. Tule yksin tai kaverin kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s