Jameksen syksyn antia!

JAMES KOSKISEN VAPAAPÄIVÄ KUVAA ELOKUVAN! Elokuvaan haetaan 10-14-vuotiaita nuoria näyttelijöiksi. Jameksen olohuoneella järjestetään casting tilaisuus to 12.11. klo 18.30, jolloin kerrotaan projektista lisää. Tervetuloa lapset vanhempineen kuulemaan lisää! 🙂

Elokuvan käsikirjoitukseen kerätään materiaalia. Kerro paras muistosi tai mieleenpainuva tarinasi James Koskisen vapaapäivän toiminnasta ja tarinasi saattaa päästä elokuvaan. Tarinat voi lähettää jameskoskisenvapaapaiva@gmail.com, Facebookissa, Instagramissa tai käsin kirjoitettuna Jameksen postilaatikkoon. (Mottilantie 11)

Kuvaukset ovat marras-joulukuussa 2020. Elokuva esitetään 2021 tammikuussa James-gaalassa.

Jameksen Olohuone auki aina maanantaisin ja torstaisin klo 13 -17. Tervetuloa kaikki 10-14- vuotiaat tutustumaan teidän omaan Olohuoneeseen. Olohuoneessa voi tehdä läksyt, pelata työntekijän kanssa, soitella eri soittimilla tai vain olla ja fiilistellä.

Keskiviikoisin 28.10. lähtien pelataan Jämsän Lukion liikuntasalissa liikkakerhossa klo 19-20. Tarkoituksena pelata henkilökunnan vetämänä erilaisia pelejä ja leikkiä liikunnallisia leikkejä. Sisäpelikengät mukaan, ekalla kerralla pelaamme futsalia!

Perjantaista 30.10. alkaen Längelmäen liikkakerho jokaisena perjantaina klo 16-17 Länkipohjan koululla. Liikkakerhossa pelaillaan henkilökunnan johdolla muun muassa pallopelejä. Ensimmäisellä tapaamiskerralla pelaamme futsalia. Ota sisäpelikengät mukaan.

Leffamaanantai 26.10. alkaen jokaisena marraskuun maanantaina klo 17-19 Olohuoneella. Leffamaanantaina katsellaan elokuvia videotykiltä mukavilla Jameksen sohvilla. Tule yksin tai kaverin kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s