Jameksen olohuone!

Jameksen Olohuone auki aina maanantaisin ja torstaisin klo 13 -17. Huhtikuun 2021 loppuun asti. Tervetuloa kaikki 10-14- vuotiaat tutustumaan teidän omaan Olohuoneeseen. Olohuoneessa voi tehdä läksyt, pelata työntekijän kanssa tai vain olla ja fiilistellä. Tilan ihmismäärää on rajoitettu. Koronarajoituksien vuoksi tilassa voi olla korkeintaan 10 henkilöä kerrallaan. Muilta kuin Olohuoneen osalta, Jameksen hankkeen toiminta loppuu helmikuun loppuun mennessä. Kiitos yhteisistä vuosista 🙂 Olohuone on kiinni 5.4. asti koronarajoituksien vuoksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s