James Koskisen vapaapäivä

James Koskisen vapaapäivä on kaikkien Jämsän alueen 10-14 -vuotiaiden nuorten yhteinen kaveri, joka järjestää olohuonetoimintaa, projekteja, leirejä ja tapahtumia yhdessä nuorisotoimijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Toiminnan tavoitteena on kannustaa nuoria löytämään omat vahvuutensa ja kehittää sosiaalisia taitoja yhdessä oppien. Tärkeintä on läsnäolo ja nuorten omien ideoiden toteuttaminen.
Toiminnan mahdollistaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus.

osallistu

James Koskisen vapaapäivä järjestää 10-14 -vuotiaille nuorille ja heidän läheisilleen maksutonta toimintaa ympäri vuoden. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi haemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia mukaamme toimintaan.

Järjestämme maksuttomia koulutuksia ja virkistyspäivä vapaaehtoisillemme. Koulutuksen aikana tutustut toimintaamme, työntekijöihin ja suunnittelemme kuinka voisimme yhdessä hyödyntää juuri sinun taitojasi.

Vapaaehtoisena pääset mukaan esimerkiksi olohuonetoimintaan, retkiin ja tapahtumiin ohjaajana Jameksen työntekijän tueksi.
Toiminnassa on hauskuustakuu ja saat halutessasi todistuksen.

#jameskoskisenvp

LÄHIVIIKKOJEN TOIMINTAAMME

  • Jameksen syksyn antia!
    JAMES KOSKISEN VAPAAPÄIVÄ KUVAA ELOKUVAN! Elokuvaan haetaan 10-14-vuotiaita nuoria näyttelijöiksi. Jameksen olohuoneella järjestetään casting tilaisuus to 12.11. klo 18.30, jolloin kerrotaan projektista lisää. Tervetuloa lapset vanhempineen kuulemaan lisää! 🙂 Elokuvan käsikirjoitukseen kerätään materiaalia. Kerro paras muistosi tai mieleenpainuva tarinasi James Koskisen vapaapäivän toiminnasta ja tarinasi saattaa päästä elokuvaan. Tarinat voi lähettää jameskoskisenvapaapaiva@gmail.com, Facebookissa, Instagramissa tai […]
  • Leirifiiliksiä
    Jameksen leirikesä laajeni myös hieman heinäkuun puolelle, sillä tänä vuonna järjestimme kolme leiriä ihanalla Saariniemen majalla. Leiritoimintaamme osallistui 29 jämsän alueen 10-14 -vuotiasta nuorta, kaksi kesäseteliläistä* ja kaksi Jameksen vapaaehtoista. Ensimmäinen leiri toteutettiin rajoitusten mukaisesti päiväleirinä, muilla leireillä yövyttiin neljän hengen mökeissä. Kesäkuun helteet antoivat täydelliset puitteet vesisodille, jotka olivat monen nuoren mielestä leirin parasta […]
  • Jameksen olohuone
    Jameksen olohuone on 10-14 -vuotiaille suunnattu, päihteetön matalan kynnyksen tila. Se sijaitsee aivan Jämsän keskustassa, osoitteessa Mottilantie 11, 42100 Jämsä. Samassa tilassa toimii James Koskisen vapaapäivän toimisto. Olohuone on maksuton ja avoinna kouluaikana maanantaisin ja torstaisin kello 13:00 – 17:00 ja kesäkaudella torstaisin kello 15:00-18:00. Tila on avoinna toisinaan myös keskiviikkoisin tai lauantaisin, mutta niistä ilmoitamme […]